Εξατομικευμένη Άσκηση

H ErgoBiology σας προσφέρει το πρόγραμμα λειτουργικής άσκησης ErgoBio Precision Exercise®. Το συγκεκριμένο καινοτόμο πρόγραμμα γυμναστικής βασίζεται πάνω στα αποτελέσματα του πλήρους εργομετρικού – μεταβολικού ελέγχου και σχεδιάζεται με βάση το μεταβολικό προφίλ, το ιστορικό και τους προσωπικούς σας στόχους. Αποτελείται από συνδυασμό ασκήσεων τύπου pilates-yoga, trx, βάρη, kettlebells, ειδικά λάστιχα και αερόβια προπόνηση, ενώ εφαρμόζεται σε μορφή personal training ή semi-personal training.

Ποια είναι τα οφέλη του συγκεκριμένου προγράμματος:

Μειωμένος κίνδυνος τραυματισμού

Αυξημένη απώλεια βάρους

Βελτιωμένη συνολική φυσική κατάσταση

Αυξημένη προσήλωση στην άσκηση

Μειωμένος κίνδυνος τραυματισμού

Καθώς ενεργοποιείται όλο το μυοσκελετικό σύστημα, τα άτομα είναι σε θέση να ασκούνται συχνότερα και για μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς να επιβαρύνουν ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές του σώματος (π.χ. γόνατα, ισχία, πλάτη, ώμους, αγκώνες και αυχένα). Οι κινήσεις είναι πλήρως ελεγχόμενες και καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο εύρος.

Αυξημένη απώλεια βάρους

Τα άτομα που επιθυμούν απώλεια βάρους θα πρέπει να συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα άσκησης που τους επιτρέπει να καίνε με ασφάλεια έναν σημαντικό αριθμό θερμίδων, ο οποίος όμως να προέρχεται από το λίπος. Έρευνες έδειξαν ότι ένας τέτοιος στόχος, στις περισσότερες περιπτώσεις, επιτυγχάνεται καλύτερα όταν τα άτομα ασκούνται για σχετικά μεγάλες χρονικές περιόδους (δηλ., περισσότερο από 30 λεπτά) με μέτριο επίπεδο έντασης (δηλ. 60% έως 85% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού). Τα υπέρβαρα άτομα μπορούν να επιτύχουν αποτελεσματική μείωση του σωματικού βάρους και των αποθεμάτων λίπους συνδυάζοντας πολλά είδη άσκησης σε μια προπόνηση λειτουργικής γυμναστικής και να κάψουν έως και 500 θερμίδες σε μία ώρα.

Βελτιωμένη συνολική φυσική κατάσταση

Η λειτουργική προπόνηση περιλαμβάνει δραστηριότητες που αναπτύσσουν την μυϊκή μάζα, τη δύναμη, την ευλυγισία καθώς και την αερόβια ικανότητα. Έρευνες έχουν δείξει ότι η βελτίωση των παραπάνω ικανοτήτων μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να αποφύγουν τους τραυματισμούς, να ελέγξουν το σωματικό βάρος και να βελτιώσουν τη λειτουργική τους ικανότητα.

Αυξημένη προσήλωση στην άσκηση

Επιστημονικές μελέτες, σχετικά με την τήρηση της άσκησης, δείχνουν ότι πολλά άτομα εγκαταλείπουν τα προγράμματα άσκησης επειδή είτε βαριούνται, κουράζονται ή τραυματίζονται. Το πρόγραμμα λειτουργικής άσκησης ErgoBio Precision Exercise® είναι ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ποικιλία σε ένα πρόγραμμα άσκησης. Η ενθάρρυνση και η σωστή καθοδήγηση του προπονητή κατά την εκτέλεση των ασκήσεων, μπορεί να διαδραματίσει θετικό ρόλο στην υιοθέτηση της άσκησης ως τρόπου ζωής, μειώνοντας τις πιθανότητες πλήξης, ενώ το άτομο βιώνει τα μακροπρόθεσμα οφέλη της άσκησης τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και στην ψυχολογία.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Κλείστε σήμερα μια δοκιμαστική προπόνηση.

ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ, ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!