Σε ποιους απευθυνόμαστε

Νεαρούς αθλητές & Παιδιά

μέσω κατάλληλα προσαρμοσμένων προγραμμάτων στις ηλικιακές φάσεις (βιολογική ωρίμανση), με σκοπό την ανάδειξη του αθλητικού ταλέντου, την προστασία της υγείας του αθλητή και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης.

Σε Παιδιά

με αυξημένο βάρος, αθλητές ή παιδιά που θέλουν μια σωστή διατροφική και αθλητική καθοδήγηση

Άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης διατροφικής φροντίδας-θεραπείας

όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, αλλεργίες, ηπατικές δυσλειτουργίες, θηλασμός, κύηση, αυτοάνοσα

Εταιρείες

που επιθυμούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής στο χώρο τους, με στόχο τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων και την αύξηση της αποδοτικότητάς τους. Δείτε τις δράσεις μας.

Άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τα διατροφικά τους πρότυπα

και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της ρύθμισης του μεταβολισμού και της υιοθέτησης ισορροπημένων διατροφικών συμπεριφορών

Χορτοφάγους

Αν έχετε επιλέξει την χορτοφαγία ή σκέφτεστε να το κάνετε, μπορούμε να σχεδιάσουμε για σας το ιδανικό διατροφικό πρόγραμμα, για να αποφύγετε σοβαρές ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά και να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις επιλογές σας σε φυτικής προέλευσης τρόφιμα.

Άτομα που αγαπούν την άσκηση

Αν είστε δραστήριοι, βαριέστε το γυμναστήριο και αναζητάτε ενδιαφέρον στο ασκησιολόγιό σας, το  ΕrgoBio Precision Exercise® είναι ο καλύτερος τρόπος να προσθέσετε ποικιλία σε μία προπόνηση και να συνδυάσετε αποτελέσματα και διασκέδαση.

Όσους έχουν χάσει ήδη βάρος

και δυσκολεύονται να το διατηρήσουν

Επίσης

  • Διοργάνωση Σεμιναρίων
  • Camps
  • Ερευνητικά Προγράμματα