Προπόνηση PHAT για μέγιστη καύση λίπους

προπόνηση

Η PHAT (Peripheral Heart Action Training) αποτελεί μια νέα μέθοδο προπόνησης για καύση λίπους και αύξησης της μυϊκής μάζας με αποτελεσματικό τρόπο. Η συγκεκριμένη μορφή άσκησης είναι λιγότερο επίπονη και περισσότερο ασφαλής για το σώμα σε σχέση με την υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) και εμφανίζει πολλαπλά οφέλη:

  • Περιλαμβάνει ειδικό ασκησιολόγιο για όλο το σώμα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου.
  • Αυξάνει τη  συνολική θερμιδική δαπάνη ως και δύο φορές περισσότερο σε σύγκριση με παρόμοια παραδοσιακά προγράμματα άσκησης.
  • Ενισχύει την αερόβια ικανότητα του ασκούμενου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη μυϊκή αντοχή.
  • Αυτή η μέθοδος προπόνησης έχει πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες, διότι η αύξηση της αιματικής ροής έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, μειώνοντας το σωματικό λίπος και αυξάνοντας τη μυϊκή μάζα.

Πως λειτουργεί

Ο σκοπός της προπόνησης PHAT είναι να διατηρήσει το αίμα σε κυκλοφορία σε όλο το σώμα κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης προπόνησης, ειδικά με το να λειτουργούν πρώτα οι μικρότεροι κεντρικοί μύες γύρω από την καρδιά, ακολουθούμενοι από τους μεγαλύτερους, περιφερικούς μύες στα χέρια, τα πόδια και τους κοιλιακούς.

Ο τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνεται αυτό το φαινόμενο είναι η πραγματοποίηση μιας σειράς ασκήσεων που εναλλάσσονται μεταξύ μιας άσκησης για το άνω μέρος του σώματος ή του κορμού σας και στη συνέχεια μιας άσκησης για το κάτω μέρος του σώματός σας.

H προπόνηση PHAT για να είναι αποτελεσματική πρέπει να αποτελείται από:

  • Συγκεκριμένες ασκήσεις (ανάλογα τον ασκούμενο) και σειρά με την οποία εφαρμόζονται.
  • Συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων και σετ.
  • Συγκεκριμένο χρόνο ξεκούρασης.

Κλείστε σήμερα μια δοκιμαστική προπόνηση PHAT, βελτιώστε την υγεία σας και δείτε το σώμα σας να αλλάζει!